JVO is een toonaangevend bedrijf in Meulebeke dat gespecialiseerd is in inkijkwerende en zandstraal glasfolies. Met onze hoogwaardige producten en uitstekende service hebben we al vele bedrijven in Meulebeke en omgeving weten te overtuigen om voor ons te kiezen.

Onze inkijkwerende glasfolies bieden niet alleen privacy, maar zorgen ook voor een stijlvolle uitstraling van uw bedrijfspand. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor uw kantoorruimtes, winkelpuien of publieke gebouwen, wij hebben de juiste folies voor u. Onze inkijkwerende glasfolies zijn verkrijgbaar in verschillende patronen, kleuren en tinten, zodat u altijd een folie kunt kiezen die perfect past bij uw interieur en huisstijl. Daarnaast bieden onze folies ook bescherming tegen schadelijke uv-stralen, wat de levensduur van uw interieur en producten verlengt.

Naast inkijkwerende folies bieden wij ook zandstraal glasfolies aan. Deze folies creëren een matte, geëtste uitstraling op uw glasoppervlakken, waardoor ze ondoorzichtig worden. Dit zorgt voor extra privacy zonder dat het natuurlijke lichtinval belemmert wordt. Onze zandstraal glasfolies zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen op maat worden gesneden voor een perfecte pasvorm. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, waardoor u ze indien gewenst kunt vervangen of aanpassen.

Kies voor de inkijkwerende en zandstraal glasfolies van JVO in Meulebeke en geniet van de vele voordelen die ze bieden. Onze folies zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een esthetisch element toe aan uw bedrijfspand. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw glasoppervlakken kunnen transformeren.