Icon

jaloezieën

plan een afspraak
Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Hout is dé natuurlijke sfeermaker. Het creëert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving.

Lichtinval en privacy kunnen perfect geregeld worden met een houten jaloezie.

Wij inspireren u graag met de SUNWAY® Houten Jaloezieën.

 


Horizontale jaloezieën

De uitgebreide collectie horizontale jaloezieën biedt de perfecte combinatie van sfeer en techniek.

Geen ander product biedt een betere daglichtregulering dan horizontale jaloezieën.

SUNWAY® biedt horizontale jaloezieën in alle kleuren van de regenboog. Trendkleuren als Denimblauw, vergrijsd groen of mosterdgeel passen moeiteloos in de moderne interieurtrends. Metallics in zilver, koper en goud zijn goed vertegenwoordigd, evenals pastels en knalkleuren voor kinderkamers. Daarnaast is er een groot aanbod naturelkleuren, van sneeuwwit tot steenkoolzwart en alle tinten daartussen in.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Verticale jaloezieën

De collectie verticale jaloezieën is verkrijgbaar in texielaluminium of kunststof.

Deze jaloezieën zijn praktisch, sfeervol en verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes met een ruime keuze aan kleuren en stoffen.

Verticale jaloezieën of verticale lamellen bestaan uit verticale stroken en verkrijgbaar in textiel, aluminium of kunststof, verkrijgbaar in zeer veel verschillende kleuren, en met diverse lamelbreedten. Verticale lamellen zijn dan ook zeer geschikt voor grotere oppervlaktes. Verticale jaloezieën zijn bij uitstek geschikt voor grote glas partijen schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk, uitstekende lichtinstelling, en een perfecte zonwering. Ook zijn verticale jaloezieën door de ruime keuze aan uitvoeringen zeer geschikt voor schuine ramen.


ONZE Partners

Squid
3M
mactac
Hanita
Solar guard
Vink