Icon

U.V. werende glasfolies

plan een afspraak

Een aanbevolen oplossing tegen vervaging en veroudering

Vervaging van kleuren wordt voor 40% veroorzaakt door UV-stralen voortgebracht door de zon. Hierdoor zullen de felle, levendige kleuren van bv. uw kledij, meubels en interieurdecoratie snel flets worden. Met de 3M™ Window Films weert u echter tot 99,9% van de schadelijke UV-stralen en vertraagt u zo het vervagingsproces aanzienlijk. Denk zo maar aan de tijdwinst en kostenbesparing die dit kan teweegbrengen in bv. de etalages van kledingwinkels, waarbij de kledij minder vaak vervangen zal moeten worden.

De vervaging van kleuren wordt echter niet alleen door UV-stralen veroorzaakt. Andere belangrijke factoren voor dit proces zijn warmte, luchtvochtigheid, zichtbaar licht, de kwaliteit van de te beschermen producten, chemische stoffen in de lucht, ... De 3M™ Window Films kunnen een oplossing bieden voor een groot deel van deze oorzaken, maar niet voor allemaal. Het vervagingsproces kan dus enkel vertraagd en nooit volledig gestopt worden.


De hoogste zonbeschermingsfactor voor uw huid

Persoonlijke gezondheid komt ook voor ons op de eerste plaats. De UV-wering van de 3M™ raamfolies kan hierin voor u een grote rol spelen. Studies tonen aan dat tot meer dan 80% van de melanomen veroorzaakt wordt door de schadelijke effecten van UV-stralen. Omdat de 3M™ Window Films tot 99,9% van de UV-stralen weten tegen te houden."Ga vervaging tegen en geef uw interieur een langere levensduur"


ONZE Partners

Squid
3M
mactac
Hanita
Solar guard
Vink