Veiligheid voor u en iedereen rondom u

Glas is uiterst breekbaar. Erger is dat het versplintert wanneer het breekt, wat ernstige verwondingen tot gevolg kan hebben. Bij een ontploffing is zelfs tot 75% van de verwondingen toe te schrijven aan onder andere rondvliegende glasscherven. De veiligheidsfolies van 3M™ houden deze scherven bij elkaar en verminderen zo het risico op verwondingen aanzienlijk. Op die manier verhoogt u de veiligheid voor u en iedereen rondom u.

"Als glas vandaag de dag zou zijn uitgevonden, dan zou het illegaal zijn."
- lid van de glasindustrie

Explosiewering en inbraakvertraging

Een tweede aspect waarin de 3M™ Window Films uw veiligheid kunnen verbeteren, is het beschermen van uw eigendom. De veiligheidsfolies helpen u om inbrekers af te schrikken door hun meest cruciale wapen weg te nemen: tijd. Het proces om binnen te breken langs een raam wordt door de veiligheidsverhogende 3M™ Window Films aanzienlijk verlengd, waardoor de kans vergroot dat de inbrekers het snel voor bekeken houden of gevat worden.

Bovendien zijn de veiligheidsfolies van 3M™ uiterst efficiënt in het verhogen van de veiligheid bij explosies. Ze zullen immers verhinderen dat glasscherven in het rond vliegen, wat de voornaamste oorzaak is voor verwondingen.

 

  1. Veiligheid met betrekking tot beglazing komt in het gedrang door:
  2. Ongevallen: bv. kinderen in scholen, mensen in openbare gebouwen, senioren in rusthuizen, ...
  3. Extreme weersomstandigheden en aardbevingen
  4. Inbraak
  5. Vandalisme en onrust
  6. Explosies en terrorisme