Zon- en warmtewerende glasfoliesZon- en warmtewerende glasfoliesZon- en warmtewerende glasfoliesZon- en warmtewerende glasfoliesZon- en warmtewerende glasfolies

Zonwering en energiebesparing

Een belangrijke functie van ramen is dat ze natuurlijk licht binnenlaten. Dit kan er echter ook voor zorgen dat het binnen in een gebouw snel te warm wordt. Het comfort en de productiviteit van de mensen binnen zal in dat geval drastisch verlagen. Het warmteprobleem kan grotendeels verholpen worden door het aanbrengen van een zonwerende 3M™ Window Film op uw ramen. Minder warmte in uw woning of kantoorgebouw, door het professioneel aanbrengen van een 3M™ zonwerende raamfolie, betekent eveneens een aanzienlijke daling voor uw aircokosten.
Vink berekent graag voor u hoeveel u jaarlijks aan energiekosten kunt besparen met de 3M™ zonwerende raamfolies. Zo maakt u zowel een economische als ook een ecologische investering.

 

"Een slimme oplossing voor het verhogen van uw comfort en het verlagen van uw energiekosten"


"Wist je dat ...
... het 3 tot 4 keer duurder is om de temperatuur van een gebouw 1°C te laten zakken, dan met 1°C te laten stijgen."

Verhoogd comfort het hele jaar door

Naast het buiten houden van de hitte in de zomer, kunnen de zonwerende 3M™ raamfolies eveneens uw ramen beter isoleren in koude periodes en zo de warmte optimaal binnen houden. Ramen zijn, zoals u weet, immers de grootste bron van warmteverlies. Ook op deze manier hebben de 3M™ raamfolies een positief effect op het verlagen van uw energiekosten. Isolerende raamfolie plaatsen kan vanaf nu ook zonder het aanzicht van uw gebouw aan te passen, dankzij gepatenteerde 3M™ technologie. Het plaatsen van deze raamfolies vraagt echter wel de nodige expertise en professionaliteit.

Geef verblindende glans geen kans

U kent het probleem van verblindende glans gegarandeerd: het hinderlijke felle zonlicht dat door het raam komt, wat uw schermen compleet onleesbaar maakt. Als gevolg worden gordijnen of blinderingen gesloten, waardoor u meer artificieel licht zal aansteken. De zonwerende 3M™ raamfolies kunnen deze lastige “glare” of verblindende glans voor u wegnemen. Zo kunt u de gordijnen gerust openlaten en kunt u blijven genieten van natuurlijk zonlicht.

Zon- en warmtewerende glasfoliesZon- en warmtewerende glasfoliesZon- en warmtewerende glasfoliesZon- en warmtewerende glasfoliesZon- en warmtewerende glasfoliesZon- en warmtewerende glasfoliesZon- en warmtewerende glasfoliesZon- en warmtewerende glasfoliesZon- en warmtewerende glasfoliesZon- en warmtewerende glasfoliesZon- en warmtewerende glasfoliesZon- en warmtewerende glasfoliesZon- en warmtewerende glasfoliesZon- en warmtewerende glasfoliesZon- en warmtewerende glasfoliesZon- en warmtewerende glasfoliesZon- en warmtewerende glasfoliesZon- en warmtewerende glasfoliesZon- en warmtewerende glasfolies