Contra Vision biedt u een speciaal ontwikkelde geperforeerde raamfolie om uw privacy te verhogen. Deze folie wordt aan de binnenkant van het glas geplaatst en geeft een wit aanzicht naar buiten toe. De achterkant van de folie is zwart geperforeerd, wat maakt dat u gedurende de dag nog steeds een zeer goed zicht naar buiten behoudt. Bovendien blokkeert deze folie ook een groot deel van de verblindende glans, van de inkomende warmte en van de schadelijke UV-stralen van de zon. Het privacy-effect is wel steeds afhankelijk van de belichting.

Deze promotionele film is voorzien van een gedeeltelijk geperforeerde papieren liner voor gebruik met UV, latex (inclusief modellen met een optimalisatieprimer), solvent- en eco-solvent inkten.

Contra Vision Campaign White on Black geperforeerde raamfolies worden gebruikt om one-way-vision graphics te produceren. Doorgaans wordt de film aangebracht op de buitenkant van vensters met de afbeeldingen naar buiten en de zwarte kant naar binnen gericht waardoor doorzicht mogelijk is. Ideaal voor bv. seizoenspromoties of veranderlijke point-of-purchase graphics om speciale aanbiedingen of kortingen te communiceren.

  1. Geperforeerde raamfolie met witte en zwarte kant voor een "one-way-vision" privacy-effect
  2. Plaatsing aan de binnenkant van het glas
  3. Blokkeert zo'n 70% van de UV-stralen
  4. Blokkeert zo'n 70% van de verblindende glans
  5. Houdt inkomende warmte tegen voor 50 - 60%